About

image
13 +
Χρόνια Εμπειρίας
icon Ποιοι Είμαστε icon

Είμαστε δίπλα σας από το 2010.

Η AIQ ιδρύθηκε το 2010 και από τότε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες AI υψηλότερης ποιότητας. Η διαφάνεια και η πελατοκεντρική προσέγγιση είναι οι πτυχές που διακρίνουν την εταιρείας μας στην αγορά πληροφορικής!

Στόχος του AI είναι να παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης υψηλότερης ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα μια ανθρώπινη προσέγγιση στον πελάτη.

 Επομένως, η διαδικασία ανάπτυξής μας και η οργανωσιακή μας κουλτούρα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον πελάτη. Οι πελάτες μας γνωρίζουν πάντα σε ποιο στάδιο βρίσκεται το έργο τους και διατηρούν συνεχή επαφή μαζί μας, ώστε όλες οι ανάγκες τους να καλύπτονται 100%. Πιστεύουμε ότι μια ανοιχτή και ειλικρινής προσέγγιση είναι το κλειδί για την οικοδόμηση μίας ισχυρής συνεργασίας.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ειδικούς που μπορούν να δημιουργήσουν ολόκληρα έργα  κάτω από μια στέγη χωρίς να αναθέτουν υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες. Η ανάπτυξη από άκρο σε άκρο ενός προϊόντος με μία εταιρεία εκτιμάται από τους συνεργάτες μας επειδή διασφαλίζει τη διαφάνεια, επιταχύνει την κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά και μειώνει το κόστος.

Συνοψίζοντας, η αποστολή μας είναι να γίνουμε μέρος της επιτυχίας σας!

icon Οι πιο δημοφιλείς παροχές μας icon

Οι Υπηρεσίες μας

image
Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία δυναμικών και ελκυστικών περιγραφών προϊόντων που απευθύνονται στους πελάτες σας, αυξάνοντας την πιθανότητα αγοράς.
image
Το AI μπορεί να γράψει τα καλύτερα άρθρα βελτιστοποιημένα για μηχανές αναζήτησης για τον ιστότοπό σας, φυλλάδια, εγχειρίδια και πολλά άλλα μέσα σε λίγα λεπτά.
image
Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη δημιουργία βίντεο που προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αυξάνουν την αφοσίωση των πελατών και τελικά οδηγούν σε αυξημένες πωλήσεις.

Αντιδραστικό AI

Το Reactive AI είναι το πιο βασικό αλλά ακόμα αρκετά χρήσιμο είδος τεχνητής νοημοσύνης, καθώς ανταποκρίνεται στις τρέχουσες συνθήκες, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Οι αλγόριθμοι αντιδραστικής τεχνητής νοημοσύνης λειτουργούν στο ότι σχεδιάστηκαν με συνεπή έξοδο που αντιστοιχεί στα δεδομένα που επεξεργάζεται. Αυτά τα αντιδραστικά μηχανήματα θα ανταποκρίνονται σε ίδιες καταστάσεις ταυτόχρονα, κάθε φορά. Δεν θα υπάρξει ποτέ διακύμανση στη δράση εάν η είσοδος είναι η ίδια. Οι αντιδραστικές μηχανές δεν είναι σε θέση να μάθουν ή να συλλάβουν το παρελθόν ή το μέλλον. Το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και οι αλγοριθμικές προτάσεις του Netflix είναι παραδείγματα αντιδραστικής τεχνητής νοημοσύνης.

Περιορισμένη μνήμη

Με βάση την προηγούμενη έκθεση και την εμπειρία του, μπορεί να μάθει και να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου με τον ίδιο τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος κάνει τους νευρώνες του να συνδέονται. Είναι ο πιο γνωστός τύπος τεχνητής νοημοσύνης καθώς χρησιμοποιείται και βελτιωθεί ευρέως. Η περιορισμένη μνήμη μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολα προβλήματα ταξινόμησης και κάνει προβλέψεις με βάση τα δεδομένα που συλλέχθηκαν στο παρελθόν. Το καλύτερο παράδειγμα περιορισμένης μνήμης είναι τα αυτόνομα συστήματα στα αυτοκίνητα, τα οποία συλλέγουν μεγάλο όγκο δεδομένων με κάθε χρήση και, χάρη σε αυτά, μαθαίνουν πώς να ενεργούν σε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Θεωρία του Νου

Όλα συνδέονται με την τεχνολογία AI. Επομένως, αφού δημιουργήσαμε μια μηχανή αυτομάθησης, θέλαμε κάτι περισσότερο σαν ανθρωπιά. Εξ ου και η ιδέα του android. Μια μηχανή που νιώθει σαν άνθρωπος. Η Θεωρία του Νου του AI υποθέτει ότι τα ρομπότ θα αλλάζουν γρήγορα τη συμπεριφορά με βάση τα συναισθήματα για να μιμηθούν πόσο ρευστή είναι αυτή η διαδικασία στην ανθρώπινη επικοινωνία. Ο κύριος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ρομπότ που θα συνοδεύει ένα άτομο, θα το βοηθά στις καθημερινές του δραστηριότητες και μερικές φορές θα λειτουργεί ως εργαλείο θεραπείας.

Αυτογνωσία

Είναι το τελευταίο στάδιο (τουλάχιστον προς το παρόν) στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Υποθέτει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει επίγνωση των ανθρώπινων συναισθημάτων και των ψυχικών καταστάσεων και θα κατανοεί τα δικά της συναισθήματα. Προς το παρόν, αυτή η τεχνητή νοημοσύνη δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί επειδή δεν έχουμε το υλικό και τους αλγόριθμους που απαιτούνται για να το κάνουμε. Στόχος είναι η δημιουργία τεχνητής υπερνοημοσύνης.

 

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις Επιχειρήσεις σήμερα

Γνωρίζοντας τι μπορεί να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη, μπορούμε να αναζητήσουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτό έκαναν οι ερευνητές. Βλέποντας τις τεράστιες δυνατότητες, δημιούργησαν πολλά εργαλεία για να βελτιώσουν διάφορους τομείς της ζωής. Θα ασχοληθούμε με τη σύνδεση

Τεχνητής Νοημοσύνης-Επιχείρησης

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βρεθεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης σε βιομηχανίες όλων των ποικιλιών, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης, των πωλήσεων, του ανθρώπινου δυναμικού, των λειτουργιών, της κατασκευής, του μάρκετινγκ και της τεχνολογίας. Οι συνήθεις συζητούμενες περιπτώσεις χρήσης για την τεχνητή νοημοσύνη περιλαμβάνουν αυτοκίνητα αυτόνομης οδήγησης και άλλες αυτόνομες τεχνολογίες, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), την ιατρική διάγνωση, τη ρομποτική βοήθεια στην κατασκευή, τις ανέπαφες αγορές, την επιλογή υποψηφίου εργασίας και πολλά άλλα. Οι δυνατότητες για επιχειρήσεις είναι πραγματικά απεριόριστες.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει ένας παίκτης στα παρασκήνια που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, να βελτιώσουν τις ροές εργασίας και να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Χάρη στην ευελιξία του, οι άνθρωποι μπορούσαν να την εκπαιδεύσουν σε συγκεκριμένους τύπους και χρήσεις για να διευκολύνουν και να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές λειτουργίες πολλών βιομηχανιών. Αυτοί οι τύποι περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την Αυτοματοποίηση, την Ανάλυση Δεδομένων και την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας.